Green Coffee Original din America Dr Oz

Cura de slabire cu Otet de Mere

Cura de Slabire cu Otet de Mere

Vezi aici la ce este esentiala cura cu otetul de mere si in ce consta aceasta cura cu otetul de mere.
si uite asa am revenit la voi cu un nou post, dar de aceasta data nu va voi pune la dispozitie o cura de slabire obisnuita, ci va voi da o metoda simpla de tratament cu aceasta cura cu otetul de mere.Deci haideti sa vedem in ce consta aceasta cura cu otetul de mere.

Cura cu otetul de mere se utilizeaza ca produs alimentar dietetic si terapeutic in diverse afectiuni. Marul contine potasiu care conditioneaza organismul pentru o functionare normala. Otetul de mere retine din mar toate mineralele ca: fosform clor, sodiu, magneziu, calciu, sulf, fier, siliciu si multemicroelemente asociate cu potasiu. Potasiul participa la mentinerea echilibrului, osmotic si acido bazic.Trebuie sa ne asiguram ratia zilnica de acizi organici pentru a prevenii cresterea reactiei alcaline a singelui. Dimineata, la sculare, putem lua doua lingurite de otet de mere intr-un pahar cu apa. il bem incet, in timp ce ne imbracam.

Cura de slabire cu otet este recomandata pentru mai multe boli si anume: obezitate, migrene, ameteli, arsuri, sterilitatea primara, graviditate, sinuzita, intoxicatii alimentare, nevralgie faciala, artrite ale articulatiilor mici de la miini si picioare, la afectiuni degenerative, aterscleroza, etc.
si cam acesta a fost postul, cura cu otetul de mere, sper ca va fost de folos, iar multe alte posturi asemanatoare celei de astazi, cura de slabit cu otet de mere, vor mai urma.

Dr Oz va recomanda 2 produse noi cu efecte foarte bune de slabire care au aparut in Romania!

Primul produs Recomandat de Dr Oz, ORIGINAL si foarte bun la slabire la ora actuala este Cetona de Zmeura. Este recomandata de Dr OZ cu efecte foarte bune la slabire! Puteti incerca Cetona de Zmeura vizitand site-ul www.cetona de zmeura.ro

Al Doilea produs Recomandat de Dr Oz cu Efecte miraculoase la Slabire si Pierdere in Greutate este African Mango 2400! Este cel mai puternic produs pe baza African Mango din Anglia. Are efecte foarte bune la Slabire si Pierderea in Greutate. Vizitati site-ul www.mango african.ro pentru mai multe detalii !Filed Under: Cure de Slabire

Tags:

About the Author:

RSSComments (0)

Trackback URL

Leave a Reply