Green Coffee Original din America Dr Oz

Dieta de slabire la 40 de ani

dieta-40

dieta-40

Dieta de slabire la 40 de ani vine in ajutorul femeilor ajunse la varsta schimbarilor hormonale.

Chiar si de la varsta de 35 de ani, femeile capata o predispozitie spre ingrasare, intrucat echilibrul dintre estrogen si testosteron nu mai este stabil.

Cel mai bun sfat este sa dozezi caloriile care iti intra in organism, astfel incat sa nu fie mai multe decat cele pe care le consumi. Se pare ca pur si simplu nu mai este suficient sa mergi la sala si sa faci miscare de 3 ori pe saptamana.

Dieta de slabire la 40 de ani este total diferita de o dieta de slabire pentru o femeie mai tanara, deoarece masa musculara are tendinta sa se piarda dupa o anumita varsta, asa ca incearca sa consumi mai multe proteine decat inainte. Cele mai bune alimente care contin proteine sunt pestele, puiul (fara piele), fasolea si soia. Nu exagera cu consumul de proteine, pentru a nu te confrunta cu probleme are rinichilor si ficatului.

Dupa 40 de ani, activitatea tiroidei este incetinita, de aceea trebuie sa mergi la doctor, pentru a afla daca nu cumva suferi de hipotiroidie. O dieta de slabire la 40 de ani potrivita in general tuturor femilor este aceea in care incluzi soia, afine, seminte, legume si fructe in abundenta, la care adaugi o gandire pozitiva,exercitii usoare tip Pilates, stretching si chiar yoga.

Dr Oz va recomanda 2 produse noi cu efecte foarte bune de slabire care au aparut in Romania!

Primul produs Recomandat de Dr Oz, ORIGINAL si foarte bun la slabire la ora actuala este Cetona de Zmeura. Este recomandata de Dr OZ cu efecte foarte bune la slabire! Puteti incerca Cetona de Zmeura vizitand site-ul www.cetona de zmeura.ro

Al Doilea produs Recomandat de Dr Oz cu Efecte miraculoase la Slabire si Pierdere in Greutate este African Mango 2400! Este cel mai puternic produs pe baza African Mango din Anglia. Are efecte foarte bune la Slabire si Pierderea in Greutate. Vizitati site-ul www.mango african.ro pentru mai multe detalii !Filed Under: Diete pentru Slabit

Tags:

About the Author:

RSSComments (0)

Trackback URL

Leave a Reply