Green Coffee Original din America Dr Oz

Regim de slabit 10 kilograme – fara grasimi, multa apa si miscare

Regim de slabit rapid si mult

Regim de slabit rapid si mult

Urmand un regim strict poti slabi chiar 10 kilograme, in doua saptamani. Este o dieta care se recomanda persoanelor ambitioase, hotarate sa faca eforturi pentru a pierde mai mult in greutate.

Principii pentru cura de slabire 10 kilograme

Alege legumele. Sunt pline de vitamine si pot fi mancate  la fiecare masa.

Alege orezul fiert si in combinatie cu salatele.

Poti pofti la cartofi. Ai voie la cartofi fierti, dar si la cartofi la cuptor

Consuma cat mai multe fructe. Axeaza-te pe portocale, mandarine, banana, mere, piersici, caise, zmeura.

Alege iaurturile degresate pe care le poti de asemenea folosi atat simple, cat si in combinatii cu alte alimente – fructe, legume.

Toate acestea le poti combina dupa bunul plac, fara a fi stabilite anumite ore, ori ordinea si modul de consu m al alimentelor.

Bea multa apa, fiind recomandat pana la 4 L pe zi, dupa care consuma fructe. Abtine-te de la carne pe perioada regimului.

Fa exercitii acasa, chiar daca nu mergi la sala. Stabilesteti un program de care sa te tip e perioada acestui regim. Poti folosi doua gantere, in functie de suportabilitatea ta dar poti opta si pentru fuga, abdomene, genoflexiuni pe care sa le faci zilnic. Poti fugi dimineata sau seara in parc, insa fara sa trisezi. Cu cat respecti intocmai aceste principii, cu atat cresc sansele de reusita pentru slabire de 10 kilograme.

Persoanele care au incercat acasta cura de slabire de 10 kilograme au reusit performanta acestui rezultat, in aproximativ 15 zile. Daca nu reusesti sa slabesti 10 kilograme in doua saptamani, asta nu inseamna ca regimul nu a dat rezultate. Efectele unei diete de acest gen difera de la organism la organism, dar rezultatele sunt intodeauna bune. Foarte important e sa-ti menti greutatea dorita, dupa incetarea regimului. O poti face pastrand din obiceiurile sanatoase adoptate in dieta.

Dr Oz va recomanda 2 produse noi cu efecte foarte bune de slabire care au aparut in Romania!

Primul produs Recomandat de Dr Oz, ORIGINAL si foarte bun la slabire la ora actuala este Cetona de Zmeura. Este recomandata de Dr OZ cu efecte foarte bune la slabire! Puteti incerca Cetona de Zmeura vizitand site-ul www.cetona de zmeura.ro

Al Doilea produs Recomandat de Dr Oz cu Efecte miraculoase la Slabire si Pierdere in Greutate este African Mango 2400! Este cel mai puternic produs pe baza African Mango din Anglia. Are efecte foarte bune la Slabire si Pierderea in Greutate. Vizitati site-ul www.mango african.ro pentru mai multe detalii !Filed Under: Slabire si Sanatate

Tags:

About the Author:

RSSComments (0)

Trackback URL

Leave a Reply