Green Coffee Original din America Dr Oz

Sfaturi pentru un regim de slabit sanatos

Sfaturi de slabit sanatos

Sfaturi de slabit sanatos

Pentru un regim de slabit sanatos este  recomandat sa faci schimbari lente in alimentatia ta, insa de lunga durata. Treptat, va trebui sa introduci in regimul tau, alimente sanatoase si sa renunti la obiceiurile nefaste pentru organism.

Un regim de slabit sanatos se axeaza in mare parte pe detoxifiere.

Pentru o schimbare de durata, trebuie sa ti cont de anumite sfaturi:

1. Alcalinizeaza-ti organismul cu apa si alte produse alimentare

Va trebui sa consumi 10 pahare de apa alcalina, in fiecare zi. Pentru un regim de slabit sanatos va trebui ca treptat sa introduci in alimentatia ta: sucuri de legume verzi, legume crude proaspete, fructe, minerale si alge marine. Astfel, vei slabi mai repede si vei avea un tonus excelent.

2. Beti apa ionizata

Bea apa ionizata, pentru echilibrarea acido-bazica a corpului precum si a pH-ului. In plus, antioxidantii te vor revitaliza incetinind procesul de imbatranire si accelerand arderile kilogramelor in plus.

3. Detoxifierea, pasul cel mare

Daca esti hotarata sa treci la un regim de slabit sanatos, trebuie sa sti ca organismul tau trebuie sa fie detoxifiat. Vei slabi mai mult dupa ce vei elimina din stilul tau de viata mancatul dezordonat si fara masura. Este bine de stiut ca, unele persoane nu pierd in greutate din cauza afectiunilor la ficat si fiere cauzate de un regim nesanatos. Consuma mai putin alimentele cu care erai obisnuita, evita pe cat posibil grasimile si opteaza pentru cruditati.

Dr Oz va recomanda 2 produse noi cu efecte foarte bune de slabire care au aparut in Romania!

Primul produs Recomandat de Dr Oz, ORIGINAL si foarte bun la slabire la ora actuala este Cetona de Zmeura. Este recomandata de Dr OZ cu efecte foarte bune la slabire! Puteti incerca Cetona de Zmeura vizitand site-ul www.cetona de zmeura.ro

Al Doilea produs Recomandat de Dr Oz cu Efecte miraculoase la Slabire si Pierdere in Greutate este African Mango 2400! Este cel mai puternic produs pe baza African Mango din Anglia. Are efecte foarte bune la Slabire si Pierderea in Greutate. Vizitati site-ul www.mango african.ro pentru mai multe detalii !Filed Under: Slabire si Sanatate

Tags:

About the Author:

RSSComments (0)

Trackback URL

Leave a Reply