Green Coffee Original din America Dr Oz

Slabire cu cafeaua verde

slabit-cafea

slabit-cafea

Incearca terapia cu cafeaua verde, daca esti dispusa sa schimbi cafeaua obisnuita de dimineata cu una care te trezeste si te ajuta sa iti modelezi silueta.

Cafeaua verde nu este prajita, insa vei beneficia de aceleasi proprietati ale cafelei prajite: revitalizare, energizare si stimulare cerebrala.

Cafeina din cafeaua verde va creste consumul energetic al organismului si va lasa loc pentru arderea grasimilor, modelarea formelor si pierderea in greutate. Nu uita de cremele care contin cafea tocmai pentru a beneficia de aceste proprietati!

Cafeaua verde contine trei substante care ajuta la slabire, insa ele nu se gasesc si in boabele prajite. De aceea, cafeaua verde este mai utila in dieta decat cea obisnuita. Acidul clorogenic este una din cele trei substante si regleaza metabolismul zaharului si al grasimilor. Cafestolul si kahweolul sunt celelalte doua substante si sunt cunoscute pentru rolul lor esential in detoxifiere. Aceste substante benefice din cafeaua verde stimuleaza ficatul si ajuta la eliminarea toxinelor.

Dr Oz va recomanda 2 produse noi cu efecte foarte bune de slabire care au aparut in Romania!

Primul produs Recomandat de Dr Oz, ORIGINAL si foarte bun la slabire la ora actuala este Cetona de Zmeura. Este recomandata de Dr OZ cu efecte foarte bune la slabire! Puteti incerca Cetona de Zmeura vizitand site-ul www.cetona de zmeura.ro

Al Doilea produs Recomandat de Dr Oz cu Efecte miraculoase la Slabire si Pierdere in Greutate este African Mango 2400! Este cel mai puternic produs pe baza African Mango din Anglia. Are efecte foarte bune la Slabire si Pierderea in Greutate. Vizitati site-ul www.mango african.ro pentru mai multe detalii !Filed Under: Slabire si Sanatate

Tags:

About the Author:

RSSComments (0)

Trackback URL

Leave a Reply